Digitale bøker låses inne

På biblioteket kan man låne bøker og ta med seg. Det er en selvfølge. Det burde vært en selvfølge at man kan ta med seg e-bøkene også. – Vi har fått et krystallklart signal på at bøker som ikke lenger er opphavsrettslig vernet skal være fritt tilgjengelig. Samtidig har Nasjonalbiblioteket ingen strategi her, sa Eirik Newth til Journalen i april 2009. Forfatter og blogger Eirik Newth startet Facebook-gruppen ”Slipp bøkene fri”. Nasjonalbiblioteket har omsider gitt tilbakemelding: – Alt som er falt i det fri vil […]

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
829FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT