WordPress skaper butikk

Annonse
Etterspørselen etter konsulenter som kan bidra på å skru, installere og optimalisere WordPress-blogger er økende. Å kunne lage og installere publiseringsløsninger – eller content management systems (CMS) – har lenge vært en nisje. For noen år tilbake var jeg med og programmerte flere CMS’er fra bunnen av. I dag, omkring 5 år senere, virker det […]
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!