Attac Utveier #4 / 2009

Annonse

Det har vært veldig spennende, lærerikt og morsomt å jobbe i Utveier-redaksjonen i mer enn to år nå. Men dette er første gang jeg  har hatt redaktør-ansvaret.

Sammen med kjempedyktige og engasjerte redaksjonsmedlemmer har vi nå årets fjerde og siste utgave av Utveier ute på vei til Attacs medlemmer.

Det bor veldig mye kunnskap i Attac-organisasjonen. Utveier er en plass for å utvikle og formidle denne kunnskapen og i Utveier #4 / 2009 kan du bl.a. lese om

– Sosiale bevegelser samlet mot G20

I klimaforhandlingane tapar sør

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

– Globale drivkrefter bak markedsretting i det offentlige

Invester regionalt! Intervju med Pedro Páez, tidligere finansminister i Ecuador

– Latin-Amerika utforder, av Noam Chomsky

Attac stiftes på Island

Nytt denne utgaven er også at våre venner i Svovel Media tatt seg av layout.

Samtidig med utviklingen av dette nummeret av Utveier har jeg jobbet med å sette opp en blogg for Utveier. Bloggen er foreløpig tilgjengelig på adressen utveier.wordpress.com. Sammen med WordPress har jeg benyttet designmalen Vigilance, samme designmal som jeg også benytter på Moderna Museet.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!