Halvbroren

I en god stund har NRK Beta blitt hyllet som medie-norges spydspiss hva angår teknologi og nye medier. Der NRK Beta har gått i front har mange forsøkt å kopiere det som har vært NRKs «sandkasse for teknologi og nye medier». Noen gode kopier har Edda Sandkasse og VG Meta kommet med. Redaktøransvaret og den kritiske journalistikken har uteblitt fra nrkbeta.no mener folk og bransjer som har kommet i skuddlinja til Øyvind Solstad, Eirik Solheim og Co. Det er allikevel ikke til å komme bort […]

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.
Forrige artikkel
Neste artikkel

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
833FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT