Digitale foredrag i november

Annonse

Den digitale mediemenigheten i Oslo går i november mann av huse.

Nordiske Mediedager, Norwegian Online News Association (NONA) og IxDA Norge holder alle i løpet av november hvert sitt foredrag om digitale medietrender. Dette er spennende temaer om bruk av geolokasjon og ulike satsinger på Ipad. Det blir foredrag om forretningsmodeller, iPad, lesebrett, surfeplater og betalingsløsninger for web.

9 / 11: Hva er geolokasjon? Og hvorfor bør journalister bry seg om kart? Arrangeres ifm Nordiske Mediedager.

11 / 11: Dette gjør vi på iPad – NONA arrangerer møte om  iPad-satsingen til ulike mediebedrifter.

27 / 11: iPad: Papirkvern eller nyhetsredning, arrangert av IXDA Oslo.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Som ivrig menighetsmedlem skal også jeg få med meg flere av disse. Vil tilhørerne la seg blende av siste svovelpredikant, eller får vi se litt etterlengtet digital debatt.

Hvilke av disse møtene skal du på? 

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!