Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

PODKAST: Har noen sett handelsavtalen min?

Bob Woodwards nye bok om Donald Trump. Brett Kavanaugh er kandidat til Høyesterett. Og den selverklærte sosialdemokraten Alexandria Ocasio-Cortez. Alt dette er tema i ukas utgave av Korrespondentene.

korrespondentene

I denne ukens episode diskuterer vi høringen til Brett Kavanaugh, Trumps kandidat til Høyesterett. Hvis Kavanaugh blir godkjent i Senatet vil Høyesterett ta et stort skritt mot høyre, og mange republikanere som sto ved Trump under det turbulente valget i 2016 vil føle at det var verdt det.

Samtidig er Trump-administrasjon nok en gang rystet av en ny bok om avsløringer fra kulissene i det Hvite Hus. Denne gangen er det den legendariske journalisten Bob Woodward, kjent fra Watergate-skandalen, som er forfatteren. Han kan avsløre at presidentens rådgivere fjerner papirer fra skrivebordet i det ovale kontor så Trump ikke skal skrive under på det.

Og vi skal også innom det Demokratiske partiet. Mathias har vært i Delaware for å følge Alexandria Ocasio-Cortez, den selverklærte sosialdemokraten som sjokkerte det politiske USA i juni da hun slo en av de mektigste Demokratene i Kongressen i primærvalget for New Yorks 14. distrikt.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT