PODKAST: Har noen sett handelsavtalen min?

- Annonse -

Bob Woodwards nye bok om Donald Trump. Brett Kavanaugh er kandidat til Høyesterett. Og den selverklærte sosialdemokraten Alexandria Ocasio-Cortez. Alt dette er tema i ukas utgave av Korrespondentene.

korrespondentene

I denne ukens episode diskuterer vi høringen til Brett Kavanaugh, Trumps kandidat til Høyesterett. Hvis Kavanaugh blir godkjent i Senatet vil Høyesterett ta et stort skritt mot høyre, og mange republikanere som sto ved Trump under det turbulente valget i 2016 vil føle at det var verdt det.

Samtidig er Trump-administrasjon nok en gang rystet av en ny bok om avsløringer fra kulissene i det Hvite Hus. Denne gangen er det den legendariske journalisten Bob Woodward, kjent fra Watergate-skandalen, som er forfatteren. Han kan avsløre at presidentens rådgivere fjerner papirer fra skrivebordet i det ovale kontor så Trump ikke skal skrive under på det.

Og vi skal også innom det Demokratiske partiet. Mathias har vært i Delaware for å følge Alexandria Ocasio-Cortez, den selverklærte sosialdemokraten som sjokkerte det politiske USA i juni da hun slo en av de mektigste Demokratene i Kongressen i primærvalget for New Yorks 14. distrikt.

HØR PODKASTEN HER:

https://teknopol.blog/wp-content/uploads/2018/09/har_noen_sett_handelsavtalen_min.mp3?_=1

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Exit mobile version