Du leser nå Transit magasin

Teknopol.blog - FB (1)

TRANSIT MAGASIN er Norges nye globalmagasin. Vår ambisjon er å levere reportasjer, analyser og ytringer – med tro på kunnskap, innovasjon og teknologi som verktøy for en globalisert verden. 

I norsk offentlighet er det en stor mangel på global journalistikk. Det er helt nødvendig med en ny uavhengig redaksjonell publikasjon, som setter journalistikken og de globale spørsmålene først. Transit magasin ønsker å være denne publikasjonen.

Etter to år på lufta som Teknopol, en blogg om teknologi og global utvikling, har vi fått produksjonsstøtte fra Fritt Ord,  og vi videreutvikler vårt konsept under nytt navn. Midlene fra Fritt Ord går uavkortet til innkjøp av artikkelserier og reportasjer.

Stikkord er kunnskap, teknologi, økonomi, menneskerettigheter, freds- og sikkerhetspolitikk, demokrati og sosial utvikling. Du får møte folk fra verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av våre journalister som allerede er basert i tre verdensdeler. Flere kommer til.

Transit magasin drives av Transit media AS, ansvarlig redaktør og daglig leder er Terje Karlsen. I redaksjonsrådet sitter Hedda Langemyr, Kim Gabrielli, Kristin Engh Førde og Torkild H. Lyngstad. Transit drives etter magasinets formålsparagrafRedaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

Markedsansvarlig er Benedicte Nerdrum Bøgwald, benedicte@transitmedia.no.

Følg med videre, bokmerk allerede nå: www.transitmag.wpengine.com.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
853FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT