Du leser nå Transit magasin

Annonse

Teknopol.blog - FB (1)

TRANSIT MAGASIN er Norges nye globalmagasin. Vår ambisjon er å levere reportasjer, analyser og ytringer – med tro på kunnskap, innovasjon og teknologi som verktøy for en globalisert verden. 

I norsk offentlighet er det en stor mangel på global journalistikk. Det er helt nødvendig med en ny uavhengig redaksjonell publikasjon, som setter journalistikken og de globale spørsmålene først. Transit magasin ønsker å være denne publikasjonen.

Etter to år på lufta som Teknopol, en blogg om teknologi og global utvikling, har vi fått produksjonsstøtte fra Fritt Ord,  og vi videreutvikler vårt konsept under nytt navn. Midlene fra Fritt Ord går uavkortet til innkjøp av artikkelserier og reportasjer.

Stikkord er kunnskap, teknologi, økonomi, menneskerettigheter, freds- og sikkerhetspolitikk, demokrati og sosial utvikling. Du får møte folk fra verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av våre journalister som allerede er basert i tre verdensdeler. Flere kommer til.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Transit magasin drives av Transit media AS, ansvarlig redaktør og daglig leder er Terje Karlsen. I redaksjonsrådet sitter Hedda Langemyr, Kim Gabrielli, Kristin Engh Førde og Torkild H. Lyngstad. Transit drives etter magasinets formålsparagrafRedaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

Markedsansvarlig er Benedicte Nerdrum Bøgwald, benedicte@transitmedia.no.

Følg med videre, bokmerk allerede nå: www.transitmag.wpengine.com.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!