Valget i Storbritannia: Dagen etter dagen

Jan Erik Mustad og Trine Andersen fulgte valget i Storbritannia fra London. Foto: Britiskpolitikk.no
Annonse
80309100_2165371100438563_2266897693177544704_o
Jan Erik Mustad og Trine Andersen fulgte valget i Storbritannia fra London. Foto: Britiskpolitikk.no

PODKAST: Ukas episode av Pod Britannia er tatt opp i London. Det handler selvsagt om valget, dagen etter dagen.

Trine Andersen snakker med Jan Erik Mustad om Boris Johnsons valgseier, hva som gikk galt for Labour og om SNPs suksess i Skottland.

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar