Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Hallstein Havåg er ansatt som ny daglig leder i Bellona

P1060292.jpg
Styreleder i Bellona Henrik A. Lund og daglig leder Hallstein Havåg. Foto: Bellona

Hallstein Havåg er ansatt som daglig leder i Miljøstiftelsen Bellona. Han har tidligere jobbet som fagsjef i organisasjonen.

– Vi er veldig glade for å ha Hallstein tilbake på laget, sier styreleder Henrik A. Lund i et innlegg på organisasjonens hjemmesider.

– Det har vært viktig for styret at vi fikk på plass en daglig leder som kjenner organisasjonen og som har støtte fra de ansatte. Vi er trygge på at han vil bidra sterkt i arbeidet med å videreutvikle Bellona for fremtiden, sier Lund.

Hallstein Havåg er sivilingeniør i energi, miljø og industriell økologi fra NTNU. Han har internasjonal erfaring fra industri og rådgivning fra Alstom og senere Xynteo, hvor han jobbet frem til nyttår.

Havåg var fagsjef i Bellona i perioden 2014-2017.

– Bellona består av en fantastisk gruppe med engasjerte og faglig dyktige mennesker som jobber nasjonalt og internasjonalt for å løse miljø- og klimaproblemer. Å få lede videreutviklingen av denne organisasjonen er et privilegium og noe jeg gleder meg til å sette i gang med, sier Havåg som tiltrer allerede nå i januar.

Bellonas grunnlegger Frederic Hauge er svært fornøyd med at Havåg har takket ja til jobben som daglig leder.

– Min erfaring med Hallstein er at han er faglig sterk, han er en diplomatisk og samlende ressurs med gode strategiske evner, og ikke minst, han har et brennende engasjement for miljø- og klimakampen. Jeg gleder meg til å stå på barrikadene sammen med Hallstein igjen, sier Hauge.

Miljøstiftelsen Bellona har i dag 56 ansatte og kontorer i Oslo, Brussel, Murmansk, St. Petersburg og London.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT