Video: Dette er konspirasjonsteoriene om 5G

Annonse

Koronavirus, strålingsdød og farlige lyktestolper er bare noen av ingrediensene i de mange konspirasjonsteoriene rundt 5G.

Det finnes grupper som ikke mener raskere nett blir den største konsekvensen av 5G-utbyggingen i Norge. Faktisk.no har sett nærmere på noen av de mest utbredte konspirasjonsteoriene rundt 5G:

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar