Guterres med bønn til verdenssamfunnet: – Jemen er i et kappløp med tiden

Korona og bistandssvikt kan kaste millioner ut i hungersnød. Jemen står igjen på sammenbruddets rand.

FNs generalsekretær António Guterres kom med en sterk appell til verdens land om å hjelpe krigsherjede Jemen fra enda en humanitær katastrofe. Bildet er fra 2012. Foto: Eric Bridiers / U.S. Mission (CC-PD-Mark) Til venstre bilde av Jemens hovedstad Sana i 2013. Foto: Rod Waddington (CC BY-SA 2.0).
Annonse
Korona og bistandssvikt kan kaste millioner ut i hungersnød. Jemen står igjen på sammenbruddets rand.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her