Guterres med bønn til verdenssamfunnet: – Jemen er i et kappløp med tiden

Korona og bistandssvikt kan kaste millioner ut i hungersnød. Jemen står igjen på sammenbruddets rand.

FNs generalsekretær António Guterres kom med en sterk appell til verdens land om å hjelpe krigsherjede Jemen fra enda en humanitær katastrofe. Bildet er fra 2012. Foto: Eric Bridiers / U.S. Mission (CC-PD-Mark) Til venstre bilde av Jemens hovedstad Sana i 2013. Foto: Rod Waddington (CC BY-SA 2.0).
Annonse
Korona og bistandssvikt kan kaste millioner ut i hungersnød. Jemen står igjen på sammenbruddets rand.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar