FNs generalsekretær António Guterres kom med en sterk appell til verdens land om å hjelpe krigsherjede Jemen fra enda en humanitær katastrofe. Bildet er fra 2012. Foto: Eric Bridiers / U.S. Mission (CC-PD-Mark) Til venstre bilde av Jemens hovedstad Sana i 2013. Foto: Rod Waddington (CC BY-SA 2.0).
Korona og bistandssvikt kan kaste millioner ut i hungersnød. Jemen står igjen på sammenbruddets rand.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!