Den beste stillingsbasen for internasjonale organisasjoner

Ser din bedrift eller organisasjon etter kandidater til ledige stillinger?

Som et ledd i vår satsing er bransjens beste stillingsdatabase noe vi ønsker å tilby våre lesere.

TransitMagasin.no er det uavhengige bransjemagasinet for norske organisasjoner, bedrifter og virksomheter som jobber internasjonalt. Stikkord er kunnskap, teknologi, økonomi, menneskerettigheter, klima- og miljø, freds- og sikkerhetspolitikk, demokrati og sosial utvikling.

Våre lesere er globalt engasjerte mennesker. Derfor er sannsynligheten høy for at globalt engasjerte virksomheter når de rette kandidatene i våre kanaler. I motsetning til Finn-annonser når vi mennesker som ikke aktivt leter etter en ny jobb, men som er høyt kvalifiserte kandidater som kan bli fristet av en mulighet hos dere.

Chaitra Shamraya, Markedsansvarlig i Transit Media AS

Ta kontakt! Chaitra Shamraya, markedsansvarlig – marked@transitmedia.no – TLF 929 79 796

Dere får:

NYTT NÅ: Stillingsdatabase er nå tilgjengelig på forsida av Bistandsaktuelt, via alle sider på Naturpress, og via Oslo Business Memo. Dette sikrer god spredning og svært god synlighet!

Vi forvalter deres stillingsutlysning med engasjement for å nå ut til flest mulig. Annonsesamkjøringen Naturpress og Transit magasin når potensielt 20.000 lesere hver måned. Forsiden hos Bistandsaktuelt gir ytterligere flere tusen visninger hver uke.

Pris 4.900 + mva for 30 dager. 3.400 +mva for 14 dager. Mer annonseinfo her. Med bedriftsabonnement inkluderes en eller flere stillingsannonser uten kostnad. Merk: Transit Magasin tilbyr alltid gratis stillingsannonser for praktikantstillinger og frivillige.

TA KONTAKT FOR ET GODT TILBUD! Vi setter gjerne opp ekstra gode priser ved bestilling av flere annonser, eller for nye kunder som vil prøve ut stillingsannonser i Transit magasin.

E-POST: marked@transitmedia.no – TLF 929 79 796

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
827FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT