Som et ledd i vår satsing er bransjens beste stillingsdatabase noe vi ønsker å tilby våre lesere.

TransitMagasin.no er det uavhengige bransjemagasinet for norske organisasjoner, bedrifter og virksomheter som jobber internasjonalt. Stikkord er kunnskap, teknologi, økonomi, menneskerettigheter, klima- og miljø, freds- og sikkerhetspolitikk, demokrati og sosial utvikling.

Våre lesere er globalt engasjerte mennesker. Derfor er sannsynligheten høy for at globalt engasjerte virksomheter når de rette kandidatene i våre kanaler. I motsetning til Finn-annonser når vi mennesker som ikke aktivt leter etter en ny jobb, men som er høyt kvalifiserte kandidater som kan bli fristet av en mulighet hos dere.

Dere får:

NYTT NÅ: Stillingsdatabase er nå tilgjengelig på forsida av Bistandsaktuelt – og via alle sider på Naturpress. Dette sikrer god spredning og svært god synlighet!

Vi forvalter deres stillingsutlysning med engasjement for å nå ut til flest mulig. Annonsesamkjøringen Naturpress og Transit magasin tilbyr rundt 35.000 sidevisninger i måneden. Forsiden hos Bistandsaktuelt gir ytterligere flere tusen visninger hver uke.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Pris 4.900 + mva for 30 dager. Mer annonseinfo her. Med bedriftsabonnement inkluderes en eller flere stillingsannonser uten kostnad. Merk: Transit Magasin tilbyr alltid gratis stillingsannonser for praktikantstillinger og frivillige.

TA KONTAKT FOR ET GODT TILBUD! Vi setter gjerne opp ekstra gode priser ved bestilling av flere annonser, eller for nye kunder som vil prøve ut stillingsannonser i Transit magasin.

Hilsen Chaitra Acharya, Markedsansvarlig i Transit Media AS

Tlf: 929 79 796 — E-post: marked@transitmedia.no

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!