Bedriftsabonnement

Transit magasin er de internasjonale organisasjonenes bransjemagasin på nett. Transit magasin er det globale reportasjemagasinet.

Til bedrifter, organisasjoner og institutter tilbyr vi nå bedriftsabonnement. Mange av våre lesere jobber i internasjonale organisasjoner, bistandsorganisasjoner, menneskerettighetsorganisasoner, departementer, forskningsinstitusjoner eller i privat næringsliv med et globalt rettet fokus.

Vi tilbyr nå bedriftsabonnement. Bestilling av årsabonnementer for deres ansatte/styre/organisasjon kompenseres med annonseplassering. Vi tilpasser deres behov; stillingsannonse i vår jobb-database, bannerannonser eller innholdsmarkedsføring for din organisasjon. Vi kan også tilby podkast-distribusjon som del av pakken.

AbonnementAnnonseplassering
5 årsbonnement1 annonseplassering
10 årsabonnement2 annonseplasseringer
20 årsabonnement5 annonseplasseringer
30 eller flere årsabonnementTa kontakt for tilbud

Årsabonnement koster 990,-

Et abonnement på Transit magasin er en støtte til våre journalister, og til videreutvikling av global journalistikk på norsk. Samtidig sikres abonnentene tilgang til alt innhold, nyhetsbrev ukentlig, og gratis inngang på alle våre arrangementer.

Ta kontakt på marked@transitmedia.no for bestilling eller tilbud på bedriftsabonnement. Se forøvrig vår prisliste for annonser.

Transit magasin er medlem av Fagpressen, og drives etter magasinets formålsparagraf, Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.