Global arrangementskalender

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send info til marked@transitmedia.no.

Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Kan trollet temmes?

Nobels fredssenter Brynjulf Bulls plass 1,Oslo

Hva betyr EUs nye digital-lovgivning for sosiale medier og oss som bruker dem?

Fluktfestivalen 2022

Litteraturhuset i Oslo Wergelandsveien 29,Oslo

Årets fokusland er Libanon og vi skal ha panelsamtaler om alt fra skeive på flukt og i eksil, identitet, hvordan livet for en frivillig er når man kommer hjem fra felt og hvilken oppfølging man får - eller trenger.

Gratis

Orinoco Oslo Summit

Høyres hus Stortingsgaten 20,Oslo

Saving the Amazon rainforest in Venezuela. A close look at the destruction caused by illegal mining and the responses by civil society. Orinoco Oslo Summit er et viktig arrangement som skal foregå i Oslo den 25.05.2022. Embajadores del Orinoco er en organisasjon som forsvarer den venezuelanske delen av Amazonas og de urfolk som bor der. […]

Gratis

Akademiaprotest: 25. mai

Frederikkeplassen, Blindern Frederikkeplassen, Blinder,Oslo,Oslo

Bli med på protest mot politikernes utilstrekkelige håndtering av klima- og naturkrisen.

Fra ett land til én verden

Elvebakken vgs Grünerløkka,Oslo

Velkommen til konferansen «Fra ett land til én verden» på Elvebakken! Konferanse for unge og voksne verdensborgere. Her vil unge og voksne verdensborgere komme sammen. Her vil vi dele tanker og erfaringer om individet vi kan bli og samfunnet vi kan bygge.  Konferansen er inspirert av visjonen til Bahá’u’lláh (1817-1892) om en ny verdensorden; «Jorden […]

Gratis

WEXFO 2022

WEXFO aims to ensure and empower global free expression based on high level guidance, best practice and high-quality analysis.

3650NOK

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send info til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr også ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier, se annonseinfo.