onsdag, april 1, 2020
Annonse

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send en e-post til marked@transitmedia.no.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Boklansering: Dette landet er også vårt

20. februar @ 18:00 - 20:00

Res Publica lanserer Suketu Mehtas bok om innvandring og migrasjon «Dette landet er også vårt». Dørene åpner kl. 17:30 og programmet starter kl. 18:00. Forfatteren intervjues av Mala Wang-Naveen, forfatter og jurnalist, og det blir anledning til å kjøpe bok og signering. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

OM BOKEN:
Få tema skaper mer debatt enn innvandring, men har vi egentlig forstått hvorfor folk flytter på seg? Folk flykter fordi konflikter og klimaendringer har endret livsvilkårene på store deler av kloden.

I boken Dette landet er også vårt, skildrer forfatteren kolonialismens destruktive arv i mange land. Når dagens innvandrere får spørsmålet: «Hvorfor er dere her?», kan de med rette svare: «Vi er her fordi dere var der».

Forfatter Suketu Mehta viser at innvandrerne bidrar positivt til landet de bosetter seg i. Selv er han født i India, men oppvokst i New York, og har opplevd de negative holdningene mange innvandrere blir møtt med. Mehta mener vi i Vesten er i ferd med å ødelegges − ikke av innvandrere, men av frykten for innvandrere.

Dette er en glødende engasjert bok, med sterke historier som berører.

Boken er oversatt av Erik Ringen.

Detaljer

Dato:
20. februar
Tid
18:00 - 20:00
Hendelse Kategorier:
,
Hendelse Tags:
,

Arrangører

Tankesmien Agenda
Res Publica

Sted

Kulturhuset
Youngs gate 6
Oslo, 0181 Norge
+ Google Map

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send tips til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier, se annonseinfo for priser og tilbud.