onsdag, mai 27, 2020
Annonse
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Covid-19, internasjonal politikk og Norge

26. mai 2020 @ 16:00 17:15

Utenriksminster Ine Eriksen Søreide og NUPI-direktør Ulf Sverdrup tar en nærmere titt på hvilke endringer Covid-19 har ført til i internasjonal politikk og hva dette har å si for Norge.

Covid-19 er en stor global krise. Pandemien har rammet nesten alle land, og nesten alle land er rammet samtidig. Det er en stor helsekrise, globalt er mer enn 280 000 personer døde og over 4 millioner er bekreftet smittet.

Nedstengningen av økonomien har medført en voldsom økonomisk nedkjøling og omveltning. Arbeidsledigheten stiger og IMF varsler at dette er den største økonomiske krisen siden depresjonen på slutten av 1920-tallet. Vi ser også at det er betydelig press på nasjonale og internasjonale institusjoner.

To spørsmål er helt sentrale:

1) Hva er de viktigste endringene i internasjonal politikk som følge av Covid-19?

2) Hva betyr disse endringene og effektene av pandemien for norsk utenrikspolitikk?

Under dette webinaret skal utenriksminister Ine Eriksen Søreide sammen med NUPI-direktør Ulf Sverdrup gå nærmere inn på denne tematikken, og de vil ta imot spørsmål fra publikum. Dette webinaret krever registrering.

Webinaret varer fra 16.00-17.15.

Detaljer

Dato:
26. mai
Tid
16:00 – 17:15
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
https://www.nupi.no/Arrangementer/2020/WEBINAR-Covid-19-internasjonal-politikk-og-Norge

Arrangør

NUPI
Hjemmeside:
https://www.nupi.no

Web – Online

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send tips til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier for bedriftsabonnenter. Se også annonseinfo for priser og tilbud.