tirsdag, desember 7, 2021
AnnonseGratis bok til nye abonnenter

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send info til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier for bedriftsabonnenter.

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Film fra Sør

11. november 21. november

Den 31. utgaven av Film fra Sør går av stabelen 11.-21. november 2021. Oslos største filmfestival har «Se verden fra en annen vinkel» som sitt slagord, og presenterer film og filmskapere fra Asia, Afrika og Latin-Amerika for et stadig økende publikum. Festivalen foregår på Nordisk Film Kino Vika, på Cinemateket og på Vega Scene.

Hovedprisen Sølvspeilet deles ut hvert år til den beste filmen i hovedkonkurransen, og festivalen deler også ut priser for beste dokumentar (Dok:Sør) og beste film laget av første- eller annengangsregissører (Nye stemmer).

Gjennom gode filmopplevelser, seminarer, internasjonale gjester og begivenheter i løpet av året er Film fra Sør en viktig arena for filmkulturell utveksling.

Festivalen drives av Stiftelsen Festivalkontoret, som også arrangerer filmfestivalene Arabiske filmdager og Oslo Pix.

Stiftelsen Festivalkontoret

http://festivalkontoret.no/

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send info til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier for bedriftsabonnenter. Se også annonseinfo for priser og tilbud.