tirsdag, desember 7, 2021
AnnonseGratis bok til nye abonnenter

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send info til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier for bedriftsabonnenter.

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Jenteprisen 2021 deles ut

11. oktober Hel dag

Jenteprisen deles ut på FNs internasjonale jentedag 11. oktober av Plan International Norge og Costume.

Jenteprisen 2021. Illustrasjon

Prisen deles ut til en person, organisasjon eller bedrift i Norge som har gjort en ekstra innsats for likestilling og arbeid med å stoppe diskriminering, vold og overgrep mot jenter.

– Pandemien har hatt store konsekvenser verden over. Flere jenter giftes bort, vold og seksuelle overgrep øker, og færre jenter enn gutter kommer tilbake på skolebenken når skolene åpner igjen. Ringvirkningene av pandemien er enorme, både på kort og lang sikt. Derfor er arbeidet for jenters rettigheter viktigere enn noensinne, sier generalsekretær i Plan International Norge, Kari Helene Partapuoli.

– I fjor fikk vi inn over 60 nominasjoner og mange ble nominert flere ganger. Tenk at vi har så mange som står på og jobber for jenters rettigheter hver eneste dag, sier Partapuoli.

Plan International Norge

https://www.plan-norge.no/

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send info til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier for bedriftsabonnenter. Se også annonseinfo for priser og tilbud.