torsdag, februar 27, 2020
Annonse

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send en e-post til marked@transitmedia.no.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Utenrikspolitisk engasjement i en ny tid

25. februar @ 08:30 - 10:00

I 1966 formulerte diplomat og senere utenriksminister Knut Frydenlund tre punkter for utenrikspolitikken: å trygge landets frihet, ivareta Norges interesser, og bidra til fred og mellomfolkelig samarbeid. Siden den gang har Norge utviklet seg til en humanitær stormakt med roller og ambisjoner som langt overgår landets størrelse.

I et nytt fagnotat spør vi om det norske engasjementet i tilstrekkelig grad er tilpasset tiden vi lever med nye geopolitiske maktkonstellasjoner, press mot multinasjonale rammeverk og store globale utfordringer. Med utgangspunkt i den europeiske konteksten og det norske engasjementet på Vest-Balkan ser vi nærmere på hva som er nytt og hvilke konsekvenser det i så fall bør ha for norsk utenrikspolitikk. Hva bør vi gjør mer av, og hva bør vi gjøre mindre av?

I samarbeid med Norges offisers- og spesialistforbund, NTL Forsvaret, Fellesforbundet og Polyteknisk Forening inviterer UTSYN – Forum for utenriks og sikkerhet til frokostseminar 25. februar.

Mer informasjon kommer.

Ferske croissanter og kaffe serveres fra kl. 08:00.

Velkommen!

Detaljer

Dato:
25. februar
Tid
08:30 - 10:00
Hendelse Kategorier:
,

Arrangører

Polyteknisk forening
UTSYN – forum for utenriks og sikkerhet
Norges offisers- og spesialistforbund (NOF)
NTL
Fellesforbundet

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send tips til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier, se annonseinfo for priser og tilbud.