Podkast: Hvilke spor av DDR finnes i dagens Tyskland?

PODKAST: Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke.

TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke.
- Annonse -

Endelig kan vi by på en ny LIVE-episode! Dessverre bare live på zoom, men likevel! En haug tysklærere så og hørte oss snakke om den tyske gjenforeningen – nærmere bestemt: Hva er igjen av DDR i dagens Tyskland? Stasi-arkivet, ukebladet SuperILLU og en film om sangeren Gundermann er blant svarene.

I ordspalten får vi høre at selv en fugl låt anderledes i øst enn i vest.

Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke. Vi snakker om Tyskland – på norsk.

Kai Schwind er førsteamanuensis, medieviter og humorforsker ved Høgskolen Kristiania. Han er også en ganske godt integrert tysker i Oslo og tidligere radiojournalist. Av og til lager han hørespill. Ingrid Brekke er journalist i Aftenpostens utenriksavdeling, foredragsholder og forfatter – blant annet har hun skrevet en biografi om Angela Merkel. Ingrid har bodd nærmere fem år i Berlin og lengter ofte dit. Begge følger med på hva som skjer i Tyskland og elsker å snakke om det. Noen av samtalene fører vi i denne podkasten.

- Annonse -

Exit mobile version