Security Council Working Group on Children and Armed Conflict visits North Darfur : On 28 November 2017, the Security Council Working Group on Children and Armed Conflict made a field trip to North Darfur as part of its visit to Sudan to assess the implementation status of the Action Plan signed by the parties in conflict in the country. Pictured, Ambassador Olof Skoog of Sweden, the head of the delegation, speaks to the media following a meeting with state government in El Fasher. Photo by Mohamad Allmahady, UNAMID.

korrespondentenePODKAST: Sveriges FN-ambassadør Olof Skoog gir oss et innblikk i hvordan det er å sitte i FNs sikkerhetsråd.

Sverige er nå inne i sitt andre og siste år som medlem av FNs sikkerhetsråd. Norge stiller til valg til Sikkerhetsrådet for perioden 2021-22. Olof Skoog har nå i tre år vært Sveriges FN-ambassadør til New York, og har ledet svenskenes arbeide i denne viktige perioden i Sikkerhetsrådet.

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Annonse
Den eneste publikasjonen som leverer global journalistikk på norsk. Støtt Transit magasin med et abonnement og sikre deg samtidig tilgang til alt innhold.