Olof Skoog er Sveriges FN-ambassadør. Her forteller han hvordan de har hjulpet USA med Nord-Korea, og om tiden i Sikkerhetsrådet

Security Council Working Group on Children and Armed Conflict visits North Darfur : On 28 November 2017, the Security Council Working Group on Children and Armed Conflict made a field trip to North Darfur as part of its visit to Sudan to assess the implementation status of the Action Plan signed by the parties in conflict in the country. Pictured, Ambassador Olof Skoog of Sweden, the head of the delegation, speaks to the media following a meeting with state government in El Fasher. Photo by Mohamad Allmahady, UNAMID.
Annonse

korrespondentenePODKAST: Sveriges FN-ambassadør Olof Skoog gir oss et innblikk i hvordan det er å sitte i FNs sikkerhetsråd.

Sverige er nå inne i sitt andre og siste år som medlem av FNs sikkerhetsråd. Norge stiller til valg til Sikkerhetsrådet for perioden 2021-22. Olof Skoog har nå i tre år vært Sveriges FN-ambassadør til New York, og har ledet svenskenes arbeide i denne viktige perioden i Sikkerhetsrådet.

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!