Hva er Transit magasin

Du leser nå Transit magasin, Norges nye globalmagasin. Det er i norsk offentlighet helt nødvendig med en publikasjon som setter journalistikken og de globale spørsmålene først. Transit magasin ønsker å være denne publikasjonen. Vi er det eneste norske magasinet som jobber med global journalistikk. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler.

Transit magasin er det uavhengige bransjemagasinet for norske organisasjoner, bedrifter og virksomheter som jobber internasjonalt. Stikkord er kunnskap, teknologi, økonomi, menneskerettigheter, klima- og miljø, freds- og sikkerhetspolitikk, demokrati og sosial utvikling.

Transit magasin eies og drives av Transit media AS. Transit magasin drives etter magasinets formålsparagrafRedaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Transit magasin er medlem av Fagpressen.

Abonnement tegner du her. Se også: Salgsbetingelser.

REDAKSJONEN

Terje Karlsen. Foto: Eivind Oskarson

Terje Karlsen, ansvarlig redaktør – terje@transitmedia.no – tlf +47 95799767 [Pressefoto 1] [Pressefoto 2]

Kjetil F. Aasmundsson, redaktør klima og miljø – kjetil@transitmedia.no – tlf +47 97547661

Fredrik Giertsen, kulturredaktør – fredrik@transitmedia.no – tlf +47 93228534

John Færseth, journalist – john@transitmedia.no

Morten Risberg, journalist

Andrew Kroglund, journalist

Moses R. Mongo, journalist basert i Tanzania

Niono Page, journalist basert i India

MARKED

Chaitra Shamraya, markedsansvarlig i Transit Media AS

Annonser via Transit Media AS når ut til 20.000 lesere hver måned i annonsesamkjøringen mellom Transit magasin og Naturpress. Vi tilbyr stillingsannonser, bannerannonser, artikkelannonser og innholdsmarkedsføring. Distribusjon på TransitMagasin.no – og via våre nyhetsbrev og våre some-kanaler Facebook, Twitter og LinkedIn. Mer info om vårt annonsetilbud.

Ta kontakt: Chaitra Shamraya, markedsansvarlig – e-post: marked@transitmedia.no – tlf +47 929 79 796

KRONIKK og DEBATTINNLEGG

Kronikker og debattinnlegg publisert på Transit magasin finner du på seksjonen «Meninger», på denne lenken. Transit magasin står ikke inne for meningsinnholdet i alle innlegg under «Meninger», her er det kronikkforfattere som står for meningsinnholdet.

Vil du ha ut en kronikk på Transit magasin? Kontakt redaktør på e-post terje@transitmedia.no.

KOMMENTARFELT

Transit magasin har kommentarfelt for konstruktiv debatt. Alle innlegg i kommentarfelt som består av personangrep eller som bærer preg av hatprat eller rasisme vil bli slettet umiddelbart og uten varsel. Anonyme innlegg slettes, det samme gjør åpenbart falske identiteter. Transit magasin praktiserer en streng men rettferdig moderering av kommentarfelt.


Transit magasin utgis med støtte fra Fritt Ord og Fredsstiftelsen.


Besøksadresse:
Transit Media AS c/o Greenhouse, Schweigaardsgate 34C, 0191 Oslo