Annonseinfo – Transit magasin

Transit magasin er det uavhengige bransjemagasinet for norske organisasjoner, bedrifter og virksomheter som jobber internasjonalt. Stikkord er kunnskap, teknologi, økonomi, menneskerettigheter, klima- og miljø, freds- og sikkerhetspolitikk, demokrati og sosial utvikling.

Annonser via Transit Media AS når ut til 20.000 lesere hver måned i annonsesamkjøringen mellom Transit magasin og Naturpress. Vi tilbyr stillingsannonser, bannerannonser og innholdsmarkedsføring. Distribusjon på TransitMagasin.no – og via våre nyhetsbrev og våre some-kanaler Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kontakt: Chaitra Shamraya, markedsansvarlig – marked@transitmedia.no – TLF 929 79 796

Stillingsannonser

  • Stillingsannonse på TransitMagasin.no med egen unik URL (på både Transit Magasin og Naturpress)
  • Plassering i søkbar stillingsdatabase: https://www.transitmag.no/stillinger/
  • Plassering i epost-nyhetsbrev
  • Plassering på vår Facebook-side, og post på Facebook-gruppe for ledige stillinger
  • Distribusjon via LinkedIn-kanal og vår Twitter-konto
  • Distribusjon via RSS-feed til alle sider på Naturpress, forsida på Bistandsaktuelt og via forsida på Oslo Business Memo.
  • Annonsering én uke kr 2.600,- ex mva
  • Annonsering to uker kr 3.400,- ex mva
  • Annonsering tre uker kr 4.100,- ex mva
  • Annonsering 30+ dager kr 4.900,- ex mva

Merk: Med bedriftsabonnement får din virksomhet eller organisasjon stillingsannonser kostnadsfritt i Transit magasin.

Merk også: Transit Magasin tilbyr alltid gratis stillingsannonser for praktikantstillinger og frivillige.

Innholdsmarkedsføring

Artikkel merkes med “sponset innhold” og plasseres i egen innholdsblokk på forsidene av Transit magasin – og Naturpress. Artikkelen kan inneholde, tekst, lydfil, bilder og video. Artikkelen distribueres på Facebook-sidene og Twitter-profilene til både Naturpress og Transit magasin. Vi bruker målrettet og betalt sponsing i sosiale medier for å nå dine målgrupper.

Prisen gjelder for ferdig levert materiell. Dersom det er ønskelig at vi skal produsere tekst, bilder og annet innhold, så løser vi det. Vi kan også ta hånd om hele produksjonen  av tekst, vi gjør intervjuer og har fotograf i staben.

Annonsering 30 dager: 6.900,- + mva

Annonse i podkast

Podkasten Grønn & Global når ut til stadig flere lyttere. Grønn & Global distribueres via Spotify, Apple Podkaster, Google Play og alle de ordinære kanaler som lyttere abonnerer på sine podkaster.

Lydlinje i podkastepisode er en kraftfull metode for å nå inn til lytterne:

Kr 4.500,- per ferdigprodusert annonse som lyd i podkast.

Eksklusiv podkast-episode for annonsør, dere får en hel episode 25-40 minuter. Vi stiller med egen intervjuer, manusutkast etter ønske fra kunde, idéutveksling pluss utarbeidelse av endelig script. Episoden distribueres i podkast-feeden til Grønn & Global slik at dere når ut til allw våre lyttere. I tilegg får podkasten en egen URL slik at dere lett kan distribuere den i sosiale medier, nyhetsbrev eller via egne nettsider. Deres episode distribueres også via TransitMagasin.no og også våre nyhetsbrev, merket som partnerinnhold.

Kr 15.000,- for en ferdig episode

Alle priser er ex mva.

Vi tilbyr bannerannonser

Toppbanner, kr 4.500,- pr uke

Banner i artikkel, kr 3.000,- pr uke

Alle priser er eks. mva.