Personvernerklæring

Transit magasins personvernerklæring redegjør for hvordan vi behandler dine personopplysninger. På denne siden gir vi deg en oversikt over hvilke personopplysninger vi behandler, hvorfor vi gjør det og når vi gjør det.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er all slags informasjon som direkte eller indirekte kan kobles til en person. Det kan for eksempel være navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, personnummer, bankkontonummer eller bilde, og det omfatter også vurderinger om enkeltpersoner.

Det er frivillig for dem som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Grunnlaget for å lagre og behandle opplysningene er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Hvordan behandler Transit media AS personopplysninger?

Det er du som eier dine opplysninger. Personvern er en menneskerettighet. Med EUs personvernforordning (GDPR) øker kravene også i Norge til hvordan bedrifter og organisasjoner kan behandle personopplysninger.

Det er Transit media AS (org.nr 921379331MVA) som er behandlingsansvarlig, altså den som bærer ansvaret for å behandle de personopplysninger som du gir til oss eller som vi eventuelt samler inn. Vi er ansvarlig for at behandlingen av personopplysningene skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Du har rett til å vite hva som lagres om deg og du har rett til å få slettet personlige opplysninger som er lagret hos oss.

Nyhetsbrev

Dersom du abonnerer på nyhetsbrev fra Transit magasin, slik at du mottar nyheter og informasjon på e-post fra oss. E-postadressen din brukes til å sende deg nyhetsbrev via tjenesten MailChimp. Vi gir ikke ut e-postadressen din til tredjepart.

I alle nyhetsbrev fra oss finner du lenker for å melde deg av nyhetsbrevet, og til vår personvernerklæring. Du kan få innsyn i hvilke data som er registrert, og kan selv fjerne eller oppdatere opplysningene om deg.

E-postadressen din lagres inntil du selv velger å fjerne dataene.

Webanalyse

Transit media AS bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Dette er en viktig del av arbeidet for å lage best mulig nettsider for brukerne våre. Vi henter blant annet informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.

Vi anonymiserer alle IP-adresser og ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 26 måneder etter registering.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Kommentarfelt

Om du velger å kommentere på blogginnlegg så krever vi at du identifiserer deg via en e-postadresse. Dette gjør vi for i så stor grad som mulig å unngå anonyme kommentarer på våre nettsider.

Deling i sosiale medier

Når du deler vårt innhold i sosiale medier legger du ut informasjon på en tredjeparts tjeneste. Hvordan denne tjenesten håndterer personopplysninger reguleres av din avtale med tjenesten. Informasjon om at du har delt innhold fra www.transitmag.wpengine.com lagres ikke hos oss.

Videre spørsmål om vår personvererklæring kan rettes til oss per e-post post@transitmedia.no.