Gratis nyhetsbrev, 2-3 ganger per uke

Internasjonale nyheter, reportasjer og debatt. Nå også med den viktigste stillingsbasen for grønne og globale jobber. Meld deg på her:

* indicates required

(Om du ønsker å stanse nyhetsbrevene, så er det lett å melde seg av ved å benytte lenken som følger nederst i alle utsendelser.)


 • Regjeringen gir 60 millioner i hjelp etter syklonen Freddy
  Norges bidrag skal fordeles likt mellom de tre landene, opplyser regjeringen i en pressemelding tirsdag. – Støtten går blant annet gjennom FN-organisasjonene Unicef og Verdens matvareprogram (WFP). Det vil finansiere livsviktige forsyninger av mat og medisinsk materiell, i tillegg til husly, beskyttelse, rent vann og hygiene, sier Huitfeldt. Syklonen har så langt rammet rundt en million mennesker […]
 • Galopperende prisvekst tvinger argentinere til å stramme inn
  Mens noen argentinere må gi slipp på litt luksus i hverdagen, sliter andre med å sette mat på bordet. Det siste året er prisnivået i landet doblet.
 • Maduro godtar oljeministerens avgang
  Venezuelas president Nicolás Maduro sier at han godtar oljeminister Tareck El Aissamis avgang i forbindelse med en korrupsjonsgransking.
 • Journalist siktet for terror i den indiske delen av Kashmir
  En journalist og menneskerettsaktivist er pågrepet og siktet for terror-finansiering i den indisk-kontrollerte delen av Kashmir.
 • Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge
  Papirløse barn lever med angst og får ikke nok helsehjelp eller skolegang, ifølge en ny rapport fra Kirkens Bymisjon. De påpeker brudd på barnekonvensjonen.
 • Huitfeldt vil bane vei for ny utenrikspolitikk
  – Klimakrisen er vår tids største utfordring, slo Huitfeldt fast i sin utenrikspolitiske redegjørelse til Stortinget tirsdag. Sammen med andre utfordringer, både økonomiske og energipolitiske, blir det sikkerhetspolitiske landskapet langt mer krevende framover. Norsk utenrikspolitikk må endre seg i takt med tiden, mener Huitfeldt. – Oljealderen endret Norge. Vi står nå overfor en ny æra, […]