– Hadde jeg visst det jeg vet i dag, hadde vi aldri lagt ut på denne reisen

Transit magasin har besøkt familien fra Iran som har tilbragt fem år på øya Nauru. Fra høyre: ”Arad” (8), ”Shafi Rahvar” (30), ”Setayesh” (4) og ”Amin Hadini” (34). Foto: Transit magasin / Silje Osland
Annonse
(TRANSIT MAG / AUSTRALIA) I 2018 flyktet 116 647 migranter til Europa i båt via Middelhavet. I den samme perioden fikk Australia 17 båtmigranter, som alle ble fløyet tilbake til Vietnam. Sitter Australia på løsningen til flyktningsituasjonen?
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!