Quiz: 10 spørsmål om Palestina

Quiz - Palestina
Quiz - Palestina
Annonse

Denne uka annonserte Donald Trump «århundrets avtale», som skal være en fredsplan for Israel og Palestina. Men avtalen har ensidig blitt utformet av Israel og USA, mens palestinerne ikke har deltatt i noen forhandlinger. Avtalen ble da også møtt med protester over hele Palestina.

Test deg selv, kjenner du Palestina bedre enn Donald Trump?

Palestina-quiz

Ukas quiz er levert av Norges kristelige studentforbund (NKS).

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!