På denne dato: januar – februar – mars – april – mai – juni – juli – august – september – oktober – november – desember Estland har presidentskapet i FNs sikkerhetsråd i mai. Presidentskapet går på rotasjon blandt de 15 medlemmene. 4.-8. mai: FNs forum for skog. Finner sted ved FNs hovedkvarter i New York, USA. Les mer her 5.-7. mai: Opprinnelig dato for FNs konferanse for bærekraftig transport. Utsettes, men ny dato er ikke satt opp. Les mer her 4.mai: Coronavirus Global Response. Målet er å samle inn 83 milliarder kroner for å fremskynde utvikling, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.