Se video: Årets frilansjournalist intervjues av fagbladet Journalisten om sine reportasjereiser

Morten Risberg, en av våre faste journalister i både Transit magasin og i Naturpress, ble tidligere i høst kåret til årets frilanser. I dag ble han intervjuet av fagbladet Journalisten. Se hele intervjuet her.

Journalistens Morgane Fauconnier intervjuer Morten Risberg, Årets frilanser 2020, om karrieren så langt, inspirasjonen fra Tintin, klimajournalistikk og hvordan det er å jobbe krigsområder.

Les på Journalisten.no: Morten Risberg er kåret til Årets frilanser

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!