Se video: Årets frilansjournalist intervjues av fagbladet Journalisten om sine reportasjereiser

Morten Risberg, en av våre faste journalister i både Transit magasin og i Naturpress, ble tidligere i høst kåret til årets frilanser. I dag ble han intervjuet av fagbladet Journalisten. Se hele intervjuet her.

Annonse

Journalistens Morgane Fauconnier intervjuer Morten Risberg, Årets frilanser 2020, om karrieren så langt, inspirasjonen fra Tintin, klimajournalistikk og hvordan det er å jobbe krigsområder.

Les på Journalisten.no: Morten Risberg er kåret til Årets frilanser

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her