Se video: Årets frilansjournalist intervjues av fagbladet Journalisten om sine reportasjereiser

Morten Risberg, en av våre faste journalister i både Transit magasin og i Naturpress, ble tidligere i høst kåret til årets frilanser. I dag ble han intervjuet av fagbladet Journalisten. Se hele intervjuet her.

Journalistens Morgane Fauconnier intervjuer Morten Risberg, Årets frilanser 2020, om karrieren så langt, inspirasjonen fra Tintin, klimajournalistikk og hvordan det er å jobbe krigsområder.

Les på Journalisten.no: Morten Risberg er kåret til Årets frilanser

Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)