Ny leder for Norges delegasjon til FN i Roma

Annonse

Morten Aasland overtok i november 2020 som ambassadør og leder av Norges faste delegasjon til FN-organisasjonene i Roma.

Han skal lede Norges faste delegasjon til Verdens matvareprogram (WFP), FNs organisasjon for ernæring og landbruk (FAO) og Det internasjonale fondet for jordbruksutvikling (IFAD), melder Bistandsaktuelt.

Aasland kom fra stillingen som Norges ambassadør til Den afrikanske union (AU) i Addis Abeba, Etiopia.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her