Video: Greta Thunberg minner Verdens økonomiske forum om klimakrisen

- Jeg er her for minne dere om løftene dere har gitt, sa Greta Thunberg til den digitale utgaven av Verdens økonomiske forum i Davos.

Annonse

Denne uka 25. til 29. januar arrangeres en digital utgave av Verdens økonomiske forum (WEF) i Davos. Møtet i den sveitsiske byen Davos beskrives som en rikmannsklubb, hvor verdens politiske og økonomiske elite årlig samles for å diskutere samfunnsutviklingen.

I år er det fysiske møtet inntil videre utsatt fram til sommeren 2021, og Davos Agenda er navnet på den digitale utgaven av årets Davos-samling.

Greta Thunberg kom i sitt innlegg som vanlig med skarp kritikk mot verdens ledere, og minnet dem om at tiden renner ut og minnet den digitale forsamlingen om krisen som vi befinner oss i.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her