Laila Matar er ny leder for Flyktninghjelpens medie- og påvirkningsarbeid

Matar kommer fra stillingen som nestleder for Human Rights Watchs kontor i Genève, hvor hun ledet organisasjonens påvirkningsarbeid rettet mot FN.

— Flyktninghjelpen er anerkjent, også internasjonalt, for å være en pådriver for at makthavere skal respektere flyktningers rettigheter. Da muligheten om å lede denne avdelingen åpnet seg, skjønte jeg at jeg måtte gripe den, sier Matar til Kampanje.

Tidligere har hun blant annet jobbet som FN representant for Cairo Institute for Human Rights Studies, og med strategi og kampanjearbeid for Avaaz. Matar har en master i offentlig politikk fra Kennedy School ved Harvard University og en bachelorgrad fra McGill University i filosofi og statsvitenskap.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her