Armin Laschet vil bli Merkels etterfølger. Men det vil sannelig Markus Söder også. Vi skildrer kampen som pågår hos kristeligdemokratene. Hos De Grønne er det derimot lutter harmoni – i alle fall foreløpig. Også de skal snart presentere sin kanslerkandidat.

Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke. Vi snakker om Tyskland – på norsk.

Kai Schwind er førsteamanuensis, medieviter og humorforsker ved Høgskolen Kristiania. Han er også en ganske godt integrert tysker i Oslo og tidligere radiojournalist. Av og til lager han hørespill. Ingrid Brekke er journalist i Aftenpostens utenriksavdeling, foredragsholder og forfatter – blant annet har hun skrevet en biografi om Angela Merkel. Ingrid har bodd nærmere fem år i Berlin og lengter ofte dit. Begge følger med på hva som skjer i Tyskland og elsker å snakke om det. Noen av samtalene fører vi i denne podkasten.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.