Tanzania offentliggjør korona-statistikk for første gang på over et år

For første gang på over et år har Tanzania nå offentliggjort tall om koronaviruset. 100 tilfeller er registrert de siste dagene, og 70 pasienter er under oksygenbehandling.

President Samia Hassan offentliggjordet også mandag 28. juni at Tanzania nå har budsjettert 470 millioner USD for å kjøpe inn covid-19-vaksiner, noe som er markant politisk utvikling fra hennes forgjenger, avdøde John Magufuli.

Hassan har foreløpig ikke kunngjort når vaksinen kommer, men forteller at Tanzania har sluttet seg til Covax, det internasjonale vaksinesamarbeidet for lav- og mellominntektsland.

Tanzania
TanzaniaSist oppdatert: Loading...
Bekreftede tilfeller0
Antall døde0
Dødsfall per 1 mill0

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars
Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)