1.700 nyinnmeldte på få dager. Medlemmene strømmer til MDG etter FNs klimarapport

FNs sjette klimarapport kom for få dager siden, og budskapet var kanskje mer alarmerende enn noengang. Miljøpartiet De Grønne (MDG) har siden rapporten kom ut opplevd kraftig økning i antall nye medlemmer. Den første dagen kom det 200 nye medlemmer, men tilstrømmingen har fortsatt. Å klare 1,5 graders målet er nå blitt svært vanskelig. IPCC advarer om at i verste fall kan oppvarmingen komme opp i mellom 4 og 5 grader hvis ikke utslippene går ned. FNs generalsekretær António Guterres ber om at det blir slutt […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

    • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
      Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
      Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.