1.700 nyinnmeldte på få dager. Medlemmene strømmer til MDG etter FNs klimarapport

FNs sjette klimarapport kom for få dager siden, og budskapet var kanskje mer alarmerende enn noengang. Miljøpartiet De Grønne (MDG) har siden rapporten kom ut opplevd kraftig økning i antall nye medlemmer. Den første dagen kom det 200 nye medlemmer, men tilstrømmingen har fortsatt. Å klare 1,5 graders målet er nå blitt svært vanskelig. IPCC advarer om at i verste fall kan oppvarmingen komme opp i mellom 4 og 5 grader hvis ikke utslippene går ned. FNs generalsekretær António Guterres ber om at det blir slutt […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.