Hanne Line Mathisen blir prosjektkoordinator i Areopagos

– Jeg gleder meg stort til å være en del av Areopagos, sier Hanne Line Mathisen.

Ansettelsen er en ettårig prosjektstilling. Mathisen skal implementere Areopagos’ nye Asia-strategi og følge opp prosjekter Areopagos støtter i Kina; kunst- og kultursenteret TCG Nordica i Kunming og dagsenteret Home of Grace i Nanjing. Hun vil også holde kontakt med samarbeidsmenigheter i Norge.

Hun skal ha ansvaret for oppfølging av TCG Nordica og Home of Grace, delta i arbeidet med å implementere ny Asia-strategi i Areopagos, og holde kontakt med samarbeidsmenigheter i Norge.

– Både TCG Nordica i Kunming og Tao Fong Shan i Hongkong har blitt en del av min livshistorie. Det er med ærefrykt jeg blir med og fører arbeidet videre, sier hun i en uttalelse på organisasjonens nettsider.

– Mathisen har bodd 11 år i Kina, snakker kinesisk og har inngående kjennskap til språk og kultur, sier stabssjef Erlend Haus ved Areopagos sitt kontor i Norge.

Den kristne organisasjonen Areopagos jobber med livssynsdialog og kultur- og bistandsprosjekter, og har mye av sitt arbeid i Kina og Hongkong. Areopagos en en stiftelse med medlemsforeninger i Norge og Danmark, og har kontor i Oslo sentrum.