David Attenborough: – Jordas framtid defineres av karbon-konsentrasjonen

- Annonse -
FIVH søker fundraisere

David Attenborough, den kjente britiske dokumentarfilmskaperen og programlederen, talte til åpningen av FNs klimatoppmøte, og påpekte overfor verdens ledere at jordens fremtid er definert av ett tall: konsentrasjonen av karbon i atmosfæren.

Under åpningsseremonien til COP26 i Glasgow i Skottland, oppfordret David Attenborough verdens ledere til å “skrive om historien vår” og “gjøre denne tragedien til en triumf”. Han la til: “Vi er tross alt de største problemløserne som noen gang har eksistert på jorden”.

FNs klimatoppmøte COP26 arrangeres i Glasgow, Skottland, fra 31. oktober til 12. november.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin