Oktober var den tredje varmeste som er registrert

Globalt var temperaturen i oktober i år 0,42 grader varmere enn for perioden 1991-2020, opplyser Copernicus. Det gjør den til den tredje varmeste oktobermåneden som er målt. Den var bare marginalt kjøligere enn oktober i 2015 og 2019. I Europa var oktober noe varmere enn normalt totalt sett, med de høyeste temperaturene i nord og sørvest. Det var litt kjøligere enn normalt i sør og sørøst i Europa. De regionene i verden som var varmest var i nord-Canada, nord-Russland og østlige deler av Antarktis. Det […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.