Angola er inne i sin verste tørke på 40 år og topper hjelpeorganisasjonen CAREs liste over de ti humanitære krisene vi hører minst om. Illustrasjonsfoto: Karin Schermbrucker/CARE
(Terje Karlsen og NTB-Alexander Vestrum) 5,8 millioner nettartikler er gjennomgått, og det er utarbeidet en rapport som tar for seg de ti mest neglisjerte krisene i 2022. Angola topper listen med 1.847 artikler, etterfulgt av Malawi med 2.330 artikler og dernest Den sentralafrikanske republikk med 3.711 artikler. – Vi risikerer at vi ikke får med oss hva som skjer i de landene som nå rammes hardt av klimakrise og økte matvarepriser. Det kan gi oss ubehagelige overraskelser, sier generalsekretær Kaj-Martin Georgsen i Care Norge.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.