Bildet viser kvinnelige ansatte i Flyktninghjelpen som sørger for at kvinner i Kandahar-området får utsted ID-kort. Dette er med på å sikre familienes rettigheter. Foto: Enayatullah Azad / Flyktninghjelpen
Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland var nylig i Kabul for å forsøke å få Taliban til å omgjøre beslutningen om å nekte kvinnelige hjelpearbeidere. – Liv vil gå tapt om vi ikke får det, sa han da. Leder for organisasjonen Redd Barnas internasjonale programarbeid, David Wright, opplyser at hoveddelen av virksomheten fortsatt settes på vent: – Vi starter opp igjen med noen aktiviteter, blant annet knyttet til helse, ernæring og noe undervisning.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.