Antakya, Tyrkia: — Jeg har aldri sett noe lignende, forteller den erfarne hjelpearbeideren

Byen Antakya i Hatay i Tyrkia er en av de verst rammede etter mandagens jordskjelv. En liten norsk hjelpeorganisasjon er allerede på plass.

Antakya, Tyrkia: Et intenst hjelpearbeid pågår, mens håpet om å finne flere overlevende svinner hen. Dette bildet er tatt natt til 9. februar. Foto: Team Humanity / Salam Aldeen
Det er iskaldt, likevel har eimen av lik og døde mennesker begynt å legge seg over byen. — Jeg har aldri sett noe lignende, forteller han meg på telefon torsdag morgen. — Dette er noe av det verste jeg har vært vitne til. Mennesker trygler meg om å finne barna deres i haugene av mur og stål. Men nå er det stille i ruinene. De desperate siste ropene har forsvunnet i løpet av natten, sier Salam Aldeen, grunnlegger av Team Humanity.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

PÅSKETILBUD: BOK og HALVT ÅRS GRATIS ABONNEMENT

Velg mellom

Årsabonnenter får alltid rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi. Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.