Lise Klaveness har blitt tildelt Fredrikkeprisen

Fotballpresident Lise Klaveness ble lørdag tildelt Sanitetskvinnenes hederspris Fredrikkeprisen.

Lederen for Sanitetskvinnene, Marit Bjørnstad (t.v.), kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap), prisvinner Lise Klaveness og og generalsekretær for Norske Kvinners Sanitetsforening, Malin Stensønes. Foto: Norske Kvinners Sanitetsforening

– Hun har vist en pionerånd som står støtt på våre formødres skuldre. De viste også mot ved å gå først og bane vei for andre. Klaveness har ikke gått av veien for å snakke overmakt og mannemakt midt imot.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.