Lise Klaveness har blitt tildelt Fredrikkeprisen

Fotballpresident Lise Klaveness ble lørdag tildelt Sanitetskvinnenes hederspris Fredrikkeprisen.

Lederen for Sanitetskvinnene, Marit Bjørnstad (t.v.), kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap), prisvinner Lise Klaveness og og generalsekretær for Norske Kvinners Sanitetsforening, Malin Stensønes. Foto: Norske Kvinners Sanitetsforening
– Hun har vist en pionerånd som står støtt på våre formødres skuldre. De viste også mot ved å gå først og bane vei for andre. Klaveness har ikke gått av veien for å snakke overmakt og mannemakt midt imot.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? log in

Velg mellom

Årsabonnenter får alltid rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi. Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.