Ti flyktninger omkom utenfor Tunisia, kun dager etter opptøyer ved UNHCRs leir

Mange flyktninger krysser ørkenområder før de kommer fram. Foto: IOM / Alexander Bee
Kystvakten i Tunisia opplyser at ti mennesker fra Afrika sør for Sahara druknet og omkom da de forsøkte å ta seg til Europa. De ti døde da båten de var om bord i, forliste i Middelhavet. – 72 migranter ble reddet og ti lik ble hentet opp etter tirsdagens forlis utenfor byen Sfax, sier kystvaktens talsperson Houssem Jebabli. Han sier alle de døde var fra Afrika sør for Sahara. Drukningsulykken onsdag skjer kort tid etter at det ble rapportert om opptøyer ved FNs høykommissær (UNHCR) […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.