FN-organisasjon med verktøy som hjelper bedrifter å bli mer bærekraftig

Et nytt verktøy skal gi bedrifter bedre oversikt over hvordan de påvirker miljø, arbeidsmiljø og samfunnet.

Grace-Anne Solvang (UN Global Compact Norge), Stine Vintervoll (Miljøfyrtårn), Ann-Kristin Ytreberg (Adm.dir i Miljøfyrtårn), Runde Røiseland(Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør), Kim N. Gabrielli (UN Global Compact Norge), Kenneth Mykland (Miljøfyrtårn), Linn Aas-Hansen Grøtberg (Miljøfyrtårn).

Verktøyet Vesentlig.no er laget av UN Global Compact Norge og Stiftelsen Miljøfyrtårn. – Vi trenger de små og mellomstore bedriftene for å nå bærekraftmålene. I vårt arbeid ser vi at viljen er der, men at det er vanskelig å få oversikt over hvor man skal begynne, sier Kim Gabrielli, administrerende direktør for FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv, UN Global Compact Norge, i en pressemelding. Verktøyet skal gi bedriftene en analyse over hvilke områder som er mest vesentlige for den enkelte bedrift. Den skal vise hvor bedriften har […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.