FN-organisasjon med verktøy som hjelper bedrifter å bli mer bærekraftig

Et nytt verktøy skal gi bedrifter bedre oversikt over hvordan de påvirker miljø, arbeidsmiljø og samfunnet.

Grace-Anne Solvang (UN Global Compact Norge), Stine Vintervoll (Miljøfyrtårn), Ann-Kristin Ytreberg (Adm.dir i Miljøfyrtårn), Runde Røiseland(Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør), Kim N. Gabrielli (UN Global Compact Norge), Kenneth Mykland (Miljøfyrtårn), Linn Aas-Hansen Grøtberg (Miljøfyrtårn).
Verktøyet Vesentlig.no er laget av UN Global Compact Norge og Stiftelsen Miljøfyrtårn. – Vi trenger de små og mellomstore bedriftene for å nå bærekraftmålene. I vårt arbeid ser vi at viljen er der, men at det er vanskelig å få oversikt over hvor man skal begynne, sier Kim Gabrielli, administrerende direktør for FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv, UN Global Compact Norge, i en pressemelding. Verktøyet skal gi bedriftene en analyse over hvilke områder som er mest vesentlige for den enkelte bedrift. Den skal vise hvor bedriften har […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

    • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
      Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
      Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.