Over 300 pakistanere skal ha dødd i forliset utenfor Hellas

Lederen for det pakistanske senatet sier over 300 pakistanere døde da et flyktningskip forliste utenfor Hellas sist onsdag. Opplysningen er ikke bekreftet.

Den overfylte båten, før den sank. Det er helt fullt på dekk, og skipet skal i tillegg ha hatt flere hundre mennesker under dekk, med svært liten sjanse til å overleve et forlis. Foto: Aegean Boat Report / Gresk kystvakt

– Like viktig som å se på det som skjedde er å undersøke hvorfor så mange tar slike sjanser. Her mener jeg Sharif-regjeringen er skyldige i å ta fra veldig mange i Pakistan et håp om et bedre liv i landet, sier spaltist og kommentator, Shoaib Sultan.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.