Russland med krav før ny kornavtale kan inngås

Russland vil ikke inngå noen ny kornavtale før russiske krav er innfridd, sier en talsmann for Kreml.

(NTB-Reuters-DPA) FNs generalsekretær António Guterres ba mandag innstendig om at Russland må fornye avtalen som gikk ut i forrige uke. Guterres ba Russland tillate trygg eksport fra ukrainske havner, til tross for den spesielle militæroperasjonen som pågår, slik russerne betegner krigen. Kreml-talsmann Dmitrij Peskov sa tirsdag at Guterres ikke tok opp det viktigste russiske ankepunktet mot den utløpte avtalen – at det ikke var noen tilnærming på det punktet som gjelder problemfri russisk eksport av landbruksvarer og gjødsel. Ikke gjenoppta – Vel har Guterres lagt […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.