Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

WikiLeaks har offentliggjort nesten 300.000 eposter fra det tyrkiske regjeringspartiet

Kl 22 norsk tid publiserte WikiLeaks første del av det som de kaller #ErdoganEmails eller #AKPemails. Samtidig opplever varslernettstedet selv å bli hacket. Del 1 av avsløringene offentliggjør 762 epostbokser, fra A til I, og inneholder 294.548 eposter, sammen med tusener av vedlegg til disse epostene. AKP er Rettferdighets- og utviklingspartiet, president Recep Tayyip Erdoğans parti. Epostene som WikiLeaks nå offentliggjør kommer fra domenet «akparti.org.tr», partiet AKPs primære domene. De nyeste epostene som er offentliggjort av WikiLeaks i denne runden var sendt 6. juli 2016. […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT