Kl 22 norsk tid publiserte WikiLeaks første del av det som de kaller #ErdoganEmails eller #AKPemails. Samtidig opplever varslernettstedet selv å bli hacket. Del 1 av avsløringene offentliggjør 762 epostbokser, fra A til I, og inneholder 294.548 eposter, sammen med tusener av vedlegg til disse epostene. AKP er Rettferdighets- og utviklingspartiet, president Recep Tayyip Erdoğans parti. Epostene som WikiLeaks nå offentliggjør kommer fra domenet «akparti.org.tr», partiet AKPs primære domene. De nyeste epostene som er offentliggjort av WikiLeaks i denne runden var sendt 6. juli 2016. […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.