WikiLeaks har offentliggjort nesten 300.000 eposter fra det tyrkiske regjeringspartiet

Kl 22 norsk tid publiserte WikiLeaks første del av det som de kaller #ErdoganEmails eller #AKPemails. Samtidig opplever varslernettstedet selv å bli hacket. Del 1 av avsløringene offentliggjør 762 epostbokser, fra A til I, og inneholder 294.548 eposter, sammen med tusener av vedlegg til disse epostene. AKP er Rettferdighets- og utviklingspartiet, president Recep Tayyip Erdoğans parti. Epostene som WikiLeaks nå offentliggjør kommer fra domenet «akparti.org.tr», partiet AKPs primære domene. De nyeste epostene som er offentliggjort av WikiLeaks i denne runden var sendt 6. juli 2016. […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? log in

Velg mellom

Årsabonnenter får alltid rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi. Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
853FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT