Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Høyre skrotet denne posten for fire år siden. Nå er Nikolai Astrup vår ferske utviklingsminister

39627075825_97c7243cdd_k
Nikolai Astrup er Norges nye utviklingsminister. Her er han avbildet foran FN-bygget i New York, 27. februar 2018. Forrige utviklingsminister het Heikki Holmås og kom fra Sosialistisk venstreparti (SV). Foto: Utenriksdepartementet / Frode Overland

PODKAST: En egen utviklingsminister er gammeldags og unødvendig, mente Høyre, og skrotet posten da de dannet regjering for fire år siden. Men så snudde de, og innsatte likevel en utviklingsminister nå nylig.

Så hva er Nikolai Astrups store plan for å redde verdens fattige? Du verden-podkasten spurte statsråden selv, og fikk hjelp av KrFs Hilde Frafjord Johnson og bistandsekspert Øyvind Eggen.

Programledere: Christian Borch og Stig Arild Pettersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/416008341″ params=»color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true» width=»100%» height=»300″ iframe=»true» /]

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT