39627075825_97c7243cdd_k
Nikolai Astrup er Norges nye utviklingsminister. Her er han avbildet foran FN-bygget i New York, 27. februar 2018. Forrige utviklingsminister het Heikki Holmås og kom fra Sosialistisk venstreparti (SV). Foto: Utenriksdepartementet / Frode Overland

PODKAST: En egen utviklingsminister er gammeldags og unødvendig, mente Høyre, og skrotet posten da de dannet regjering for fire år siden. Men så snudde de, og innsatte likevel en utviklingsminister nå nylig.

Så hva er Nikolai Astrups store plan for å redde verdens fattige? Du verden-podkasten spurte statsråden selv, og fikk hjelp av KrFs Hilde Frafjord Johnson og bistandsekspert Øyvind Eggen.

Programledere: Christian Borch og Stig Arild Pettersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/416008341″ params=»color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true» width=»100%» height=»300″ iframe=»true» /]

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!