- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Geneva Peace Talks
Christian Picciolini. Foto: UN Photo / Jean-Marc Ferré

PODKAST: Korrespondentene har intervjuet den tidligere nynazisten Christian Picciolini, som nå jobber for å hjelpe andre mennesker ut av ekstreme grupper og miljøer. Han forteller blant annet hvorfor man bør møte deres hat med forståelse og medfølelse.

Picciolini var med å bygge opp den rasistiske white power-bevegelsen i USA på 1980- og 90-tallet. Etter at han brøt ut av miljøet har han jobbet for å hjelpe også andre ut. Picciolini kom i 2017 med boka White American Youth: My Descent into America’s Most Violent Hate Movement – and How I Got Out , som forteller om hans tid som en av lederne for amerikanske nynazister.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin