Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Den tidligere nynazisten hjelper nå andre ut av ekstreme miljøer

Geneva Peace Talks
Christian Picciolini. Foto: UN Photo / Jean-Marc Ferré

PODKAST: Korrespondentene har intervjuet den tidligere nynazisten Christian Picciolini, som nå jobber for å hjelpe andre mennesker ut av ekstreme grupper og miljøer. Han forteller blant annet hvorfor man bør møte deres hat med forståelse og medfølelse.

Picciolini var med å bygge opp den rasistiske white power-bevegelsen i USA på 1980- og 90-tallet. Etter at han brøt ut av miljøet har han jobbet for å hjelpe også andre ut. Picciolini kom i 2017 med boka White American Youth: My Descent into America’s Most Violent Hate Movement – and How I Got Out , som forteller om hans tid som en av lederne for amerikanske nynazister.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT